Στην εταιρία PRO-TASEIS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ συνδυάζουμε την εμπειρία και τη γνώση της αγοράς με την καινοτόμο σκέψη και το δημιουργικό σχεδιασμό. Είμαστε μια σύγχρονη διαφημιστική εταιρία που παρέχουμε με συνέπεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην υψηλή αποτελεσματικότητα και την ενίσχυση της ανάπτυξης των εταιριών. Δραστηριοποιούμαστε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας και προώθησης εταιρειών και προϊόντων, ενώ δημιουργούμε πολύτιμα εργαλεία marketing στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων.

Η αποτελεσματική προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων απαιτεί ξεχωριστή υποστήριξη και συντονισμένη δράση. Γι’ αυτό στις PRO-TASEIS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το σχεδιασμό και την προώθηση της επιχείρησής σας.

  • Σας ακούμε
    συζητάμε και κατανοούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας
  • Είμαστε δημιουργικοί
    και φροντίζουμε να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις
  • Παραδίδουμε
    με απόλυτη συνέπεια στα χρονικά όρια που απαιτούνται

Σχεδιασμός & Εκτύπωση

  – Λογότυπο
  – Επαγγελματικές κάρτες
  – Επιστολόχαρτα
  – Φάκελοι
  – Folder
  – Φυλλάδια
  – Αφίσες
  – Ημερολόγια
  – Κατάλογοι Προϊόντων
  – Τιμοκατάλογοι
  – Ετικέτες
  – Τετράδια
  – Λαχνοί
  – Αυτοκόλλητα
  – Μαγνητάκια
  – Κάρτες PVC
  – Μουσαμάδες
  – Banners και X Banners
  – Σημαίες
  – Σταντ πεζοδρομίου
  – Αυτοκόλλητα τοίχου & τζαμαρίας κ.ά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε και να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη προβολή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2810 253861 και 6977 689462 ή να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@pro-taseis.gr. Εναλλακτικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.pro-taseis.gr και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας.