Ανοίγουν δύο 5άστερα One & Only Resorts στην Ελλάδα: Στα Αστέρια Γλυφάδας και στη Τζια

Ανοίγουν δύο 5άστερα One & Only Resorts στην Ελλάδα: Στα Αστέρια Γλυφάδας και στη Τζια

Δύο εντυπωσιακά resorts της πολυτελούς αλυσίδας ξενοδοχείων One & Only του ομίλου Kerzner, το πρώτο στη Τζια (Κέα) και το δεύτερο στην παραλιακή της Αθήνας (Γλυφάδα), θα λειτουργήσουν τα επόμενα χρόνια στη χώρα μας.

1. Για το 2022 μετατίθεται η λειτουργία του πρώτου resort της One & Only στην Ελλάδα, στο νησί της Κέας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο κορονοϊός έχει πάει πίσω το χρονοδιάγραμμα των έργων κατασκευής του One & Only Kea Island Resort, το οποίο επρόκειτο να λειτουργήσει το 2021. Η επένδυση ύψους 150 εκατ. ευρώ του One & Only Kea Resort, θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο και παραθεριστικές κατοικίες. Μετά την παύση των εργασιών λόγω του lockdown την Άνοιξη, τα έργα ξεκίνησαν εκ νέου από το τέλος Μαΐου και μέχρι σήμερα έχουν προχωρήσει οι βασικές υποδομές, έχουν κατασκευαστεί οι εσωτερικοί δρόμοι, ενώ έχει ολοκληρωθεί το 25% των εργασιών σκυροδέματος.

2. Η One & Only θα αναλάβει τη διαχείριση του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος που θα δημιουργηθεί στις εγκαταστάσεις του εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένου συγκροτήματος Αστέρας Γλυφάδας, σε έκταση σχεδόν 272 στρεμμάτων στα Αστέρια Γλυφάδας, από την εταιρεία Grivalia. Το One & Only στα Αστέρια Γλυφάδας θα διαθέτει 127 bungalows, εστιατόρια, κέντρο θαλασσοθεραπείας κ.ά.

Πηγή: etravelnews.gr