Επαναλειτουργεί την 1η Ιουνίου το Poseidon Hotel στην παραλιακή της Αθήνας

Επαναλειτουργεί την 1η Ιουνίου το Poseidon Hotel στην παραλιακή της Αθήνας

Από την 1η Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει το ξενοδοχείο Poseidon, που βρίσκεται στην παραλιακή της Αθήνας (λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του ξενοδοχείου, κύριο μέλημά της είναι η ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών, με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Αγαπητοί φίλοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο Poseidon θα βρίσκεται ξανά κοντά σας από την 1η Ιουνίου. Με κύριο μέλημά μας την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών μας και με βάση τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής, έχουμε ήδη ξεκινήσει όλες τις διεργασίες στο ξενοδοχείο μας καθώς και σε όλο το χώρο της παραλίας μας, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε ξανά με το χαμόγελο και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Έχοντας ως βασική αρχή το υψηλό αίσθημα ευθύνης και βασιζόμενοι πάντα στη σχολαστική καθαριότητα όλων των υποδομών μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που, παρά τη νέα πραγματικότητα, θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος χαλάρωσης και ξεκούρασης όλων των επισκεπτών μας, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Σε τοποθεσία ορόσημο, μπροστά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σε ένα από τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτιά μας, εκπληρώνοντας τις πιο μεγάλες προσδοκίες σας, με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Αθήνας».

Να σημειωθεί ότι το πρόσφατα ριζικά ανακαινισμένο ξενοδοχείο Poseidon, που διαθέτει 88 δωμάτια και μία σουίτα, είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν επαγγελματικές συναντήσεις και διακοπές στη θάλασσα.

Επιπλέον, διαθέτει αίθουσες πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 10 – 200 ατόμων για συναντήσεις, συνέδρια και δεξιώσεις, ενώ το restaurant & bar στον 7ο και η roof top πισίνα και το SkyBar 360° στον 8ο όροφο προσφέρουν καταπληκτική θέα προς το Σαρωνικό κόλπο.

Επίσης, το Poseidon διαθέτει beach café – bar – restaurant σε παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Πηγή: etravelnews.gr