Επεκτείνεται το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu

Επεκτείνεται το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu

Ξεκίνησαν από τις αρχές Ιουνίου οι εργασίες επέκτασης στο 5άστερο Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, που βρίσκεται στην περιοχή Μωραΐτικα της Κέρκυρας. Τα έργα περιλαμβάνουν τη δημιουργία περισσότερων από 65 νέων σουιτών, μεγάλου spa, μίας πισίνας και δύο εστιατορίων.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Domes Miramare θα λειτουργήσουν το 2021. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Domes Miramare, άνοιξε τον Ιούλιο του 2019 από τον όμιλο Ledra Hotels and Villas με 113 δωμάτια, σουίτες και bungalows.

Το ξενοδοχείο Miramare λειτούργησε το 1960 από το Γεράσιμο Πατρονικόλα, σύζυγο της ετεροθαλούς αδελφής του Aριστοτέλη Ωνάση, Kαλλιρόης Πατρονικόλα. Πριν από έξι περίπου χρόνια εξαγοράστηκε από την Al Rayyan, εταιρεία που ανήκει στον Aλ Θανί, τον πρώην Εμίρη του Kατάρ, η οποία ξεκίνησε τη ριζική ανακατασκευή του συγκροτήματος.

Τελικά η Al Rayyan επέλεξε να μην το λειτουργήσει η ίδια, αλλά να το νοικιάσει στην αλυσίδα Ledra του ομίλου Σπανού, που διαθέτει πέντε ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κρήτη (Domes of Elounda, Elounda Blu, Pleiades Luxurious Villas, Domes Noruz Chania και το Domes Zeen Chania, το πρώην Casa Cook Chania).

Πηγή: etravelnews.gr