Και τα τρία ξενοδοχεία θέλει να ανοίξει ο όμιλος bluegr στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου

Και τα τρία ξενοδοχεία θέλει να ανοίξει ο όμιλος bluegr στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου

Ο Διευθυντής του Minos Beach, Στράτος Πατσάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» του νομού Λασιθίου, είπε ότι ο όμιλος bluegr θέλει ν’ ανοίξει και τα τρία ξενοδοχεία του (Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites, Candia Park village), δεδομένου ότι προσφέρουν διαφορετικό προϊόν και στοχεύουν σε διαφορετικό κοινό.

Μια παράμετρος που θα καθορίσει σε τοπικό επίπεδο τη θετική πορεία της σεζόν είναι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες που διατηρούν σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον τόπο.

Για παράδειγμα το Minos Beach που διαθέτει τέτοιο πελατολόγιο, καταγράφει μια εξαιρετική συνεργασία μαζί τους, διότι με περισσή εμπιστοσύνη οι δυο πλευρές συνεργάζονται αρμονικά στις αλλαγές προγραμμάτων των διακοπών.

Ένα στοιχείο που είναι κρίσιμο αυτή την περίοδο, διότι οι νέοι πελάτες σε όλα τα ξενοδοχεία συνηθίζουν να ζητούν επιστροφή χρημάτων και να κάνουν ακυρώσεις.

Το κρίσιμο ζήτημα βέβαια είναι πώς πορευόμαστε σε μια τουριστική σεζόν όπου οι προκρατήσεις έδειχναν πως η φετινή χρονιά «μπορεί και να ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών», όπως επισημαίνει ο κ. Πατσάκης, αλλά τελικά μοιάζει να έχουν «κολλήσει» όλα, μαζί με το χρόνο που σταμάτησε λίγο πριν από τα μέτρα απαγόρευσης του κορονοϊού.

Πηγή: etravelnews.gr