Το 5άστερο Elivi Skiathos μας περιμένει από την 1η Ιουλίου

Το 5άστερο Elivi Skiathos μας περιμένει από την 1η Ιουλίου

Το ξενοδοχείο Elivi Skiathos μας περιμένει από την 1η Ιουλίου προσφέροντας ασφαλή διαμονή πολυτέλειας στις εγκαταστάσεις του, λαμβάνοντας όλα τα νέα μέτρα ασφάλειας στα δωμάτια, εστιατόρια, παραλίες και πισίνες, εφαρμόζοντας πιστά τα πρωτόκολλα των κυβερνητικών και δημόσιων αρχών που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Τοποθετημένο στη θέση του παλιού Ξενία, σχεδιασμένο με απόλυτο σεβασμό στη φύση που εμπνεύστηκε την αρχιτεκτονική του φόρμα και επέβαλε τη βιοκλιματική του λειτουργία, το ELIVI SKIATHOS προσφέρει την πιο ιδανική επιλογή για διαμονή στη Σκιάθο. Φιλόξενο, αυθεντικό, μελετημένο στις εγκαταστάσεις του, γενναιόδωρο στις υπηρεσίες του, το ELIVI SKIATHOS, σε μία ενιαία έκταση 213 στρεμμάτων, αγκαλιασμένο από τη φημισμένη παραλία Κουκουναριές, τον προστατευμένο υδροβιότοπο του μαύρου κύκνου και από τις διάσημες παραλίες Μικρή και Μεγάλη Μπανάνα, ξετυλίγει την υποδομή του σε τρία διαφορετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα:

Το ELIVI Xenia Hotel, το ELIVI Nest Rooms, Villas & Suites και το ELIVI Grace Suites γίνονται συνώνυμα της προσφοράς προς τον επισκέπτη που επιθυμεί να γευθεί διακοπές σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σκιάθο. Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα σπίτια με τις αυλές και τις πισίνες, η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, οι παραλίες, οι πισίνες, τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι γεύσεις, οι πρώτες ύλες, τα υλικά, η υψηλή αισθητική, η αίσθηση του μέτρου στην πιο πολυτελή του φόρμα, διεγείρουν τις επιθυμίες, εμπλουτίζουν τις δραστηριότητες, προσφέρουν πολυτελή διαμονή στη Σκιάθο χωρίς όρια. Συνθέτουν ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Σκιάθο, στις Σποράδες, στην Ελλάδα.

Κάποια βασικά μέτρα πρόληψης

 • Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, έχει εκπαιδευτεί από ομάδα επαγγελματιών με εξειδίκευση στο Covid-19.
 • Απολύμανση των επιφανειών και σημείων που έρχονται σε επαφή με τα χέρια.
 • Πιστή τήρηση των αποστάσεων ασφάλειας κατά τη διάρκεια διαμονής, Check in διαδικτυακά ή σε υπαίθριο χώρο. Τα κλειδιά των δωματίων απολυμαίνονται πριν τα παραλάβουν οι πελάτες.
 • Στα δωμάτια γίνεται εντατικός καθαρισμός και απολύμανση βάση των πρωτοκόλλων των κυβερνητικών και δημόσιων αρχών. Σε κάθε άφιξη ο πελάτης θα βρίσκει στο δωμάτιο του, ένα μικρό αντισηπτικό χεριών.
 • Κάθε δωμάτιο απολυμαίνεται με το σύστημα ULV fogger, πριν την άφιξη του πελάτη.
 • Αντισηπτικά χεριών θα βρίσκονται στη reception, στα εστιατόρια, στα ασανσέρ και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, προς χρήση των πελατών.
 • Στα εστιατόρια και στα bars, ισχύουν οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και στα καθίσματα βάση των επίσημων πρωτοκόλλων. Θα παρέχεται a la carte service.
 • Το νερό των πισινών καθαρίζεται τακτικά μέσα στην ημέρα με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης

Περιορισμένες υπηρεσίες

 • Χρήση του Elivi Spa, σάουνα, γυμναστήριο, θεραπείες σώματος και προσώπου, ιδιωτική χρήση κατόπιν ραντεβού.
 • Η εσωτερική πισίνα θα είναι εκτός λειτουργίας.
 • Η υπηρεσία του Kids Club δεν προσφέρεται για λόγους ασφάλειας.
 • Περιοδικά, φυλλάδια, Mini Bar, μηχανή Espresso & βραστήρας δε θα υπάρχουν στα δωμάτια

Προτεραιότητα της διοίκησης του ξενοδοχείου, είναι οι επισκέπτες του να χαρούν τις διακοπές τους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπως αυτό του Elivi Skiathos!

Πηγή: etravelnews.gr