Το Avaton Luxury Hotel & Villas επεκτείνεται και ξανά-συστήνεται

Το Avaton Luxury Hotel & Villas επεκτείνεται και ξανά-συστήνεται

Σε φάση ανανέωσης βρίσκεται το Avaton Luxury Hotel & Villas, μέλος της Relais & Châteaux, καθώς προσθέτει στις εγκαταστάσεις του 20 καινούργια δωμάτια και σουίτες (πέντε Deluxe Room with Sea View, πέντε One Bedroom Suite with Sea View, πέντε Deluxe Room with Private Pool, πέντε Junior Suites with Private Pool), ενώ προχώρησε σε αλλαγή της ονομασίας του σε «Avaton Luxury Hotel & Villas» προκειμένου να αντικατοπτρίζονται και οι καινούργιες του υποδομές στο διακριτικό του τίτλο.

Κάθε Deluxe Room with Sea View εκτείνεται σε 25 τ.μ. και διαθέτει μπάνιο, king size κρεβάτι και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα. Τα One Bedroom Suites with Sea View είναι 60 τ.μ. με ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, σαλόνι και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα. Κάθε Deluxe Room with Private Pool εκτείνεται σε 30 τ.μ. και διαθέτει μπάνιο, king size κρεβάτι και ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένο sunbed που προσφέρει μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Οι Junior Suites with Private Pool 35 τετραγωνικών μέτρων διαθέτουν μπάνιο, καθιστικό, king size κρεβάτι και ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds. Η επέκταση του Avaton Luxury Hotel & Villas, που βρίσκεται στην παραλία Κόμιτσα, πολύ κοντά στη Νέα Ρόδα (αρχή χερσονήσου Άθω Χαλκιδικής), πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση και να προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα επιλογών διαμονής που καλύπτει τις ανάγκες και των ζευγαριών, που μέχρι τώρα θα έπρεπε να επιλέξουν ένα τετράκλινο τύπο σουίτας ή βίλας για τη διαμονή τους. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Avaton Luxury Hotel & Villas, Ναταλία Χαντζή: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές, προσωποποιημένες εμπειρίες στους επισκέπτες μας, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους. Επεκτείνοντας τους τύπους δωματίων και σουιτών μας, δίνουμε την ευκαιρία σε περισσότερα ζευγάρια και νεαρές οικογένειες να ανακαλύψουν το μαγευτικό περιβάλλον και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Avaton Luxury Hotel & Villas».

Το Avaton Luxury Hotel & Villas άνοιξε τις πύλες του τον Ιούλιο του 2015 και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη ταξιδιωτών υψηλού βιοτικού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πλέον αποτελείται από 36 δωμάτια, σουίτες και βίλες εκ των οποίων τα περισσότερα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Παράλληλα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου με φωτογραφήσεις και αφιερώματα σε έντυπα όπως VOGUE, MasterChef, Elle Magazine, BBC Good Food κ.ά.

Πηγή: etravelnews.gr