Το Kinsterna Hotel της Μονεμβασιάς κάνει επανεκκίνηση στις 5 Ιουνίου

Το Kinsterna Hotel της Μονεμβασιάς κάνει επανεκκίνηση στις 5 Ιουνίου

Το Kinsterna Hotel της Μονεμβασιάς είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τα δεδομένα της νέας αυτής εποχής και απόλυτα προετοιμασμένο να λειτουργήσει πάνω σε τρεις αρχές που θέτει ως προτεραιότητά του στη μεγάλη αυτή πρόκληση που βιώνουμε.

Ασφάλεια, ιδιωτικότητα, ελευθερία είναι όσα θα χρειαστούμε για να απολαύσουμε το καλοκαίρι και να κάνουμε την εσωτερική μας επανεκκίνηση.

Ασφάλεια

Το Kinsterna Hotel προετοιμάζεται εντατικά σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που ορίζονται από τον ΠΟΥ & τον ΕΟΔΥ, για να υποδεχτεί με ασφάλεια τους επισκέπτες του από τις 5 Ιουνίου. Η αυστηρή εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων – κανόνων υγιεινής και των νέων διαδικασιών λειτουργίας, σε συνδυασμό με τα φυσικά πλεονεκτήματα του Kinsterna, καθιστούν το αρχοντικό ένα εναλλακτικό «καταφύγιο» στην πανέμορφη Μονεμβασιά, στο νοτιότερο κομμάτι της ηπειρωτικής Ευρώπης, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, που όλοι μας έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ!

Ιδιωτικότητα

Το γαλήνιο περιβάλλον και η επαφή με τη φύση στο εντυπωσιακό κτήμα έκτασης 100 στρεμμάτων, η φυσική διάταξη των κατοικιών, σουιτών και δωματίων και οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, προσφέρουν ευεξία, ιδιωτικότητα και ευνοούν τις κοινωνικές αποστάσεις.

Ελευθερία

Η ευκαιρία των επισκεπτών να διαλέξουν προϊόντα από τα περιβόλια ή ακόμα να τα γευτούν στο πρωινό ή το δείπνο τους που μπορούν να απολαύσουν στους ιδιωτικούς κήπους ή τα ευρύχωρα μπαλκόνια με μοναδική θέα στο Αιγαίο, ενισχύουν την εμπειρία διαμονής στο Kinsterna.

Επιπλέον, η μεγάλη ακτογραμμή της περιοχής με τις ελεύθερες παραλίες, η δυνατότητα πρόσβασης σε απομονωμένες παραλίες με τα σκάφη του αρχοντικού, αλλά και η πεζοπορία στα 17 μονοπάτια, η ποδηλασία, η ιππασία και άλλες δραστηριότητες, προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ατομική ελευθερία.

Το ιστορικό Kinsterna Hotel αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής του. Κατάφερε όμως να διατηρηθεί και να βραβεύεται κάθε χρόνο, ώστε σήμερα να αποτελεί ένα μικρό κομμάτι επίγειου παραδείσου που προσφέρει αγνή φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες στους πολύτιμους επισκέπτες του.

Πηγή: etravelnews.gr