Υπηρεσίες

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

– Λογότυπο
– Επαγγελματική κάρτα
– Επιστολόχαρτα
– Φάκελοι
– Folder

Παρουσιάστε την επιχείρησή σας με το κύρος και τη σοβαρότητα που της αρμόζει. Ο σχεδιασμός της εταιρικής σας ταυτότητας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας, γιατί αναδεικνύει με δημιουργικό και εντυπωσιακό τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, ενισχύοντας το επαγγελματικό σας προφίλ. Δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις μελλοντικές πωλήσεις σας.

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

– Φυλλάδια
– Κατάλογοι προϊόντων
– Αφίσες
– Ημερολόγια
– Ετικέτες
– Τετράδια
– Λαχνοί
– Αυτοκόλλητα
– Μαγνητάκια

Ο σχεδιασμός ενός εντύπου απαιτεί φαντασία, εμπειρία και γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού. Προβάλετε μια ισχυρή και αξιόπιστη εικόνα της εταιρίας σας κάνοντας γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

ΣΤΑΝΤ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

– Roll Up
– Παρουσίασης
– Τοίχου

Επιδαπέδια stands που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη προβολής των επιχειρήσεων. Για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με προδιαγραφές επαγγελματικής χρήσης κατάλληλα για εκθέσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Η κινητή διαφήμιση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης στις μέρες μας για κάθε επιχείρηση. Η κάλυψη οχημάτων με διαφημιστικές επιγραφές είναι ένας τρόπος αποτελεσματικής διαφήμισης & προώθησης καθώς είναι εύκολα ορατός από τους καταναλωτές και παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

– Αυτοκόλλητα τζαμαρίας ή τοίχου
– Μουσαμάδες από διάφορα υλικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚA ΔΩΡΑ

Τα διαφημιστικά δώρα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και διαδεδομένους τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης. Δίνουν τη δυνατότητα διαφήμισης του Brand Name και εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τις διαφημιστικές καμπάνιες.

EMAIL MARKETING (Μαζική αποστολή emails)

Προσελκύστε νέους πελάτες στοχεύοντας στο σωστό πελατολόγιο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP

SOCIAL MEDIA (Δημιουργία & Προώθηση)