ERGONLIGHT ARCHITECTURAL LIGHTING

Η ERGONLIGHT ARCHITECTURAL LIGHTING είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του αρχιτεκτονικού φωτισμού. Δημιουργήθηκε από την δεύτερη γενιά της Ergonlight Marine με την αξιόλογη και πολυετή πορεία της στον χώρο της κατασκευής φωτιστικών εξωτερικού χώρου σε ευρεία γκάμα προϊόντων και μεγεθών που συνάδουν με το ύφος του εκάστοτε χώρου.

Με κατάρτιση στον βιομηχανικό σχεδιασμό, την μηχανολογία και τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, προσαρμόζουμε την εμπειρία και τις τεχνικές γνώσεις που κατέχουμε από την προηγούμενη γενιά, με στόχο τον άρτιο σχεδιασμό των προϊόντων μας γι αυτό και προτεραιότητα μας είναι τα καινοτόμα, υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακού design φωτιστικά.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, αποκλειστικά με Ελληνικές υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ορείχαλκος, αλουμίνιο και ανοξείδωτο.

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για την ανάδειξη ενός επαγγελματικού χώρου όπως χώροι εστίασης, ξενοδοχεία, καταστήματα όσο και ενός ιδιωτικού χώρου, κατοικίες, διαμερίσματα, κήπους κτλ. Διατίθενται σε μεταλλικά φινιρίσματα, οξειδώσεις του ορείχαλκου και η δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώματα Ral που επιλέγoνται από τον πελάτη.

Στις σελίδες μας (www.ergonlight.gr και www.ergonlight-marine.gr) θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια όπως και αναφορές έργων που έχουν υλοποιηθεί και αναδεικνύουν τους περιβάλλοντες χώρους που φωτιστήκαν.

Σημειώνοντας σημαντικές έως τώρα συνεργασίες με γραφεία μελέτης φωτισμού, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους και άλλους ειδικούς του χώρου, η ERGONLIGHT ARCHITECTURAL LIGHTING έχει αποδείξει ότι προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, ασφάλεια και αξιόπιστες λύσεις πάνω στο φωτισμό γι’ αυτό και συνεχίζει την παράδοση στις σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Επικοινωνήστε με την ERGONLIGHT ARCHITECTURAL LIGHTING στα τηλέφωνα 22990 49401 και 22990 49402 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ergonlight.gr.

 

Opening Hours

Monday

09:00 - 17:00

Tuesday

09:00 - 17:00

Wednesday

09:00 - 17:00

Thursday

09:00 - 17:00

Friday

09:00 - 17:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία