ART ET LUMIERE DECORATION – Τσαγκαλίδης

H ART ET LUMIERE DECORATION – Τσαγκαλίδης διαθέτει διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και design.

Από το 1989, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα δίνοντας μοντέρνες και διαχρονικές επιλογές διακόσμησης που ταιριάζουν στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της δημιουργώντας συνεργασίες που διατηρούνται στο χρόνο.

Κάθε σεζόν οι προτάσεις, της ART ET LUMIERE DECORATION – Τσαγκαλίδης, ανανεώνονται και σας προσφέρουν προτάσεις με βάση της τελευταίες τάσεις για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων αλλά και εξωτερικών.

Στην καινούρια συλλογή της Art et Lumiere μπορείτε να ανακαλύψετε τρόπους να συνδυάσετε ασημένια διακοσμητικά με γαλάζια λουλούδια και ιδιαίτερους πίνακες.

Ανακαλύψτε επίσης, πώς το χρυσό χρώμα μπορεί να επικρατήσει σε μία διακόσμηση χωρίς υπερβολές, κρατώντας την απόλυτη ισορροπία με το μπλε.

Προσθέστε τη φύση στη διακόσμηση σας επιλέγοντας έντονα χρώματα σε λουλούδια και πέτρινα διακοσμητικά που κάνουν τη διαφορά.

Δώστε μία Bohemian νότα επιλέγοντας μαξιλάρια με φιγούρες και ιδιαίτερα καλύμματα και ριχτάρια.

Επίσης, θα ανακαλύψετε μεγάλη συλλογή από αντικείμενα της κατηγορίας Ho.Re.Ca. τα οποία μπορούν να εξοπλίσουν ξενοδοχεία, εστιατόρια, café, bar, beach bar κ.α.

Δημιουργούμε μοναδικές συλλογές σε επιτραπέζια διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς και σε επιτραπέζια είδη σερβιρίσματος.

Διαχρονικές προτάσεις διακόσμησης σε φωτιστικά, πίνακες ζωγραφικής, λουλούδια, κεραμικά αντικείμενα, ομπρέλες από μπαμπού, μαξιλάρια, ριχτάρια και μικροέπιπλα, θα σας καταπλήξουν και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε με στυλ και φινέτσα κάθε χώρο της επιλογής σας.

Ανακαλύψτε και επιλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, λειτουργικότητα και την αισθητική τους.

Στην ιστοσελίδα www.art-et-lumiere.gr θα δείτε όλα τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το χώρο σας. Επικοινωνήστε με την ART ET LUMIERE DECORATION – Τσαγκαλίδης στα τηλέφωνα 2310 782002 και 2310 782203 ή στο email info@art-et-lumiere.gr

Δείτε τη νέα συλλογή της Art et Lumiere: New Showroom Spring/Summer 20-21

 

Opening Hours

Monday

08:30 - 16:30

Tuesday

08:30 - 16:30

Wednesday

08:30 - 16:30

Thursday

08:30 - 16:30

Friday

08:30 - 16:30

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία