ΡΟΔΟΔΕΡΜΑ
HOTEL AMENITIES – ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΪΑ

Η εταιρεία ΡΟΔΟΔΕΡΜΑ που πρωτολειτούργησε τον Φεβρουάριο του 1959 και δημιουργήθηκε από τον Εμμανουήλ Βαρβουτσή, είναι μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση με σκοπό την παραγωγή και διάθεση ξεχωριστών προϊόντων που θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Με σεβασμό στο περιβάλλον και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, παράγουμε προϊόντα ατομικής περιποίησης υψηλής ποιότητας φροντίζοντας να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες τους, διατηρώντας έτσι μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης.

Όραμά μας είναι η συνέχιση μιας επιχείρησης που με βάση την παράδοση και την κληρονομιά και σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε, θα αποτελεί ορόσημο στην Ελλάδα και θα μας κάνει σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων με πολλούς τρόπους. Η πολυετής εμπειρία στον τομέα μας και το μεγάλο δίκτυο συνεργατών διανομής που διαθέτουμε, προσφέρει μια μεγάλη σειρά από προϊόντα για περιποίηση και ατομική υγιεινή. Ύστερα από πολυετή έρευνα έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουμε σχεδιάζει και υλοποιεί συνεχώς νέες πιλοτικές παραγωγές με βάση φυσικές πρώτες ύλες, εκμεταλλευόμενο πλήρως τις ιδιότητες τους, με σκοπό τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της ατομικής περιποίησης.

Τροφοδοτούμε χονδρικώς εμπόρους και ξενοδοχειακές μονάδες με αναλώσιμα είδη. Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη που υπάρχει στον ξενοδοχειακό τομέα. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τα προϊόντα με την επωνυμία της επιχείρησής σας.

Προσανατολισμένοι στην ικανοποίηση των πελατών παράγουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας προς τρίτους (φασόν). Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε στερεό σαπούνι μας ζητηθεί. Έχουμε μία μεγάλη ποικιλία από καλούπια σε διάφορα σχήματα για να παράγουμε σαπούνι από 15 έως και 250 γραμμάρια. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα ακόμη και να δημιουργήσουμε ένα νέο καλούπι ειδικά για τον πελάτη. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία άνω των 60 ετών που έχουμε αποκτήσει, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό σαπούνι που εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε πελάτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιχείρηση ΡΟΔΟΔΕΡΜΑ έχει πιστοποίηση και λειτουργεί κατά ISO9001 – 2015. Διαθέτει άδεια παραγωγής καλλυντικού σαπουνιού από τον ΕΟΦ καθώς επίσης και όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά και τις άδειες που χρειάζονται για την ομαλή λειτουργία της.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ΡΟΔΟΔΕΡΜΑ στο τηλέφωνο 210 3459524 ή στο email rododerma@gmail.com. Στην ιστοσελίδα μας www.rododerma.gr μπορείτε να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας.

 

Opening Hours

Monday

09:00 - 17:00

Tuesday

09:00 - 17:00

Wednesday

09:00 - 17:00

Thursday

09:00 - 17:00

Friday

09:00 - 17:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Address

Our Address:

Παπαρηγοπούλου 68, Περιστέρι, Αττική

GPS:

38.010792744426, 23.712846804894

Επικοινωνία