ACTION ZEUS SECURITY GROUP

Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας από το 2010. Η τελευταία επταετία ήταν μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για την Εταιρεία, που διαμόρφωσε τα χαρακτηριστικά και έθεσε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την ισχυροποίηση της ACTION ZEUS SECURITY GROUP σε Αθήνα, Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Έχει πλέον το κρίσιμο μέγεθος και τη συμπαγή μορφή που επιτρέπει στην Εταιρεία να ισχυροποιήσει την παρουσία της σε τέσσερις τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Υπηρεσίες ασφαλείας, συστήματα ασφαλείας, υπηρεσίες ναυαγοσωστικής και ιδιωτικές έρευνες.

Όραμα, Αξίες, Αποστολή

Στην ACTION ZEUS Security θέτουμε σε προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, περιουσίας και λειτουργιών, των πελατών μας. Αξιοποιώντας τη συνεχή ροή τεχνογνωσίας, την οικονομική και διοικητική επάρκεια , είμαστε σε πλεονεκτική θέση ώστε να παρέχουμε σιγουριά, σταθερότητα και προστασία της επένδυσης ενός διευρυμένου πελατολογίου, στο οποίο περιλαμβάνονται τοπικοί οργανισμοί υψηλού κύρους τόσο του ιδιωτικού όσο και του ευρύτερου δημόσιου τομέα με μακροπρόθεσμες συνεργασίες που στηρίζονται στον επαγγελματισμό, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό.

Επιπρόσθετα, παρέχουμε άριστες υπηρεσίες ασφαλείας και λειτουργούμε με βάση τις θεμελιώδεις εταιρικές αξίες μας που είναι η Υπευθυνότητα, η Ειλικρίνεια και η Ποιότητα. Αξίες που διέπουν την καθημερινή παραγωγική μας διαδικασία. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και παρέχουμε σαφώς εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας με υψηλό αίσθημα ευθύνης οι οποίες απαντούν στις επιθυμίες των πελατών μας για την επακριβή κάλυψη των αναγκών τους. Πιστεύουμε πως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, διασφαλίζουν μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ευημερία των πελατών μας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα της φυσικής ασφάλειας και συγκεκριμένα σε έργα με υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του έμπειρου προσωπικού μας, μέσα από την έρευνα της αγοράς, την αξιολόγηση μελετών πάνω στα θέματα ασφάλειας και τη συνεχή παρακολούθηση των ιδιαίτερων αναγκών στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Έτσι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας στο πιο υψηλό επίπεδο.

Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP, ως σύγχρονη και ευπροσάρμοστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας, τόσο στις παρούσες όσο και στις μελλοντικές.

Έχουμε και τη δύναμη και την εξειδικευμένη γνώση και τη θέληση για να το πετύχουμε αυτό.

Αυτονόητα, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι καθοριστικός στα έργα ασφάλειας. Η ποιότητα – και το ενδιαφέρον – του ανθρώπινου δυναμικού είναι το κλειδί της επιτυχίας. Τα τεχνικά μέσα όσο σύγχρονα και αν είναι, δεν επαρκούν. Και στη ACTION ZEUS SECURITY GROUP, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον επαγγελματισμό και το ήθος του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας αποτελεί το ειδικά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας

Στην Action Zeus γνωρίζουμε πως η ασφάλεια σας στηρίζεται πάνω στην πολύτιμη βοήθεια ενός έμπειρου και άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματία μας. Η συνεχής και η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, διασφαλίζει για εσάς τη μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών ασφαλείας μας, με 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση, η οποία χαρακτηρίζεται από αμεσότητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η αμείωτη μέριμνα για την ενημέρωση των επαγγελματιών μας, σχετικά με το αντικείμενο των αρμοδιοτήτων τους, οδηγεί στην αποτροπή όλων των ενεργειών απειλής και διάρρηξης του επαγγελματικού ή του ιδιωτικού σας χώρου.

Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των υπαλλήλων μας, γίνεται σε καθημερινή βάση, ώστε όλες τους οι ενέργειες να συμβαδίζουν με το προβλεπόμενο καταστατικό ασφαλείας της εταιρείας μας. Δίνεται η ευκαιρία στους εργαζόμενους της εταιρείας για την παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων ασφαλείας, καθώς και για την απόκτηση πιστοποίησης άσκησης του επαγγέλματος και χρήσης του ειδικού εξοπλισμού της. Με αυτόν τον τρόπο οι επαγγελματίες μας, αποκτούν όλη εκείνη την τεχνική κατάρτιση για να διαχειριστούν όλες τις πιθανές κρίσεις που θα εμφανιστούν κατά τη φύλαξη των εγκαταστάσεών σας. Η πολυπληθής ομάδα επαγγελματιών της εταιρείας μας, μπορεί αποδεδειγμένα να αντιμετωπίσει πολλαπλά έκτακτα περιστατικά παραβάσεων και διαρρήξεων, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την ετοιμότητα του προσωπικού μας.

Υπηρεσίες

– Υπηρεσίες K-9
– Εποχούμενη Περιπολία
– Άμεση Επέμβαση
– Απομακρυσμένη Επιτήρηση
– Κέντρο Λήψης Σημάτων
– Πεζή Περιπολία
– Στατικές Φυλάξεις
– Ναυαγοσωστική Κάλυψη
– Ιδιωτικοί Ερευνητές
– Δωρεάν Μελέτη Ασφαλείας

Προϊόντα

– Συστήματα Ασφαλείας Paradox
– Κάμερες Ασφαλείας
– Αλεξίσφαιρα Elmon

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ACTION ZEUS SECURITY GROUP στα τηλέφωνα 28410 82095 και 6974 807708 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@actionzeus.gr. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.actionzeus.gr να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Opening Hours

Monday

24 ώρες το 24ωρο

Tuesday

24 ώρες το 24ωρο

Wednesday

24 ώρες το 24ωρο

Thursday

24 ώρες το 24ωρο

Friday

24 ώρες το 24ωρο

Saturday

24 ώρες το 24ωρο

Sunday

24 ώρες το 24ωρο

Επικοινωνία