ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ

Ομπρέλες | Ξαπλώστρες | Είδη σκίασης | Διάδρομοι | Έπιπλα Παραλίας

Η εταιρία ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο κλάδο από το 1986. Παράγουμε ψάθινες χειροποίητες επαγγελματικές ομπρέλες, σε διάφορες ποιότητες και διαστάσεις από 1,80m έως 6m, στρογγυλές, τετράγωνες, ορθογώνιες, μονές, διπλές και κρεμαστές ομπρέλες.

Τα τελευταία χρόνια για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμη καλυτέρα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, προσθέσαμε στην παραγωγή μας τρία νέα τμήματα: αλουμινίου, ξυλουργείου και ραπτικής.

Ο νέος μηχανολογικός εξοπλισμός μας και το έμπειρο προσωπικό μας σας προσφέρει προϊόντα αντοχής στο χρόνο και μια μεγάλη γκάμα σε ξύλινες και αλουμινίου ξαπλώστρες.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας στις Σέρρες σε 8.000 m2 μέτρα και προωθούνται σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στηρίζουμε τους Έλληνες εργαζόμενους ανοίγοντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας. Η εταιρεία ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ και τα προϊόντα της έχουν αξιολογηθεί από φορείς πιστοποίησης και τηρούν τους όρους του ISO 9001.

Σήμερα στην επιχείρηση μας θα βρείτε:
– Ομπρέλες
– Ξαπλώστρες (ξύλινες & αλουμινίου)
– Είδη σκίασης
– Διάδρομους
– Έπιπλα Παραλίας
και ότι άλλο χρειάζεστε για τον εξοπλισμό του χώρου σας σε διάφορες ποιότητες και τιμές.

Στόχοι της εταιρείας μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Οι παραπάνω στόχοι οδηγούν στη διαχρονική βελτίωση της εταιρίας μας και την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά. Κάθε χρόνο οι προτάσεις μας για λειτουργικές, ποιοτικές αλλά και οικονομικές λύσεις αυξάνονται μιας και εμπλουτίζεται η εμπειρία μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν πολλοί τύποι ομπρελών οι οποίοι μπορεί να μοιάζουν εξωτερικά μεταξύ τους αλλά δεν έχουν την ίδια αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή μια ομπρέλας είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σας, η διάρκεια χρήσης της ομπρέλας και η ομοιομορφία της κατασκευής της από το σκελετό έως και τρόπο πλέξης.

Επικοινωνήστε με την ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ στα τηλέφωνα 23250 23480, 2325025018 και 6948374324 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kalamop.gr.

www.kalamop.gr

 

Opening Hours

Monday

08:00 - 16:00

Tuesday

08:00 - 16:00

Wednesday

08:00 - 16:00

Thursday

08:00 - 16:00

Friday

08:00 - 16:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία