Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.

Η πορεία μας στον τομέα της φίλτρανσης νερού

Η Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε., που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον τομέα των φίλτρων νερού από το 1978, οπότε και κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική αγορά, με μοναδικό προϊόν τα φίλτρα νερού βρύσης WATERPIK. Μέλημά μας τότε -και σήμερα- η αξιοπιστία, η συνέπεια, η εξυπηρέτηση του πελάτη και η άριστη σχέση ποιότητας/τιμής των προϊόντων μας!

Η σταθερά ανοδική πορεία μας, μας οδήγησε στο επιτυχημένο σήμερα, κατέχοντας ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς τόσο μέσω καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, όσο και μέσω των δύο δικών μας σημείων πώλησης φίλτρων νερού, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Γιατί να μας εμπιστευθείτε!

Καθ’ όλη τη διάρκεια των 44 χρόνων λειτουργίας μας δεν σταματήσαμε, ποτέ, να είμαστε δίπλα σε κάθε συνεργάτη μας, με χαμόγελο και διάθεση για την άμεση εξυπηρέτησή του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε πως η σχέση πίστης και αφοσίωσης ανάμεσά μας δεν υπήρξε ποτέ τυχαία.

Με γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έμπειρο προσωπικό και γνώση του αντικειμένου μας -των φίλτρων νερού, εργαζόμαστε ομαδικά και βλέπουμε κάθε πελάτη σαν τον πρώτο μοναδικό πελάτη που πρέπει, εξ αρχής, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του!

Τα προϊόντα μας σήμερα!

Επιδιώκοντας την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των δικών σας απαιτήσεων, φροντίσαμε για τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων μας. Σήμερα, η Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια τις εταιρείες ATLAS FILTRI, INSTAPURE, MATRIKX, DECAL, WATERFLEX, με προϊόντα όπως: φίλτρα νερού παντός τύπου (βρύσης, άνω & κάτω πάγκου, κεντρικής παροχής, αντίστροφης ώσμωσης, αποσκληρυντές), ηλεκτρονικές συσκευές κατά των αλάτων και της σκουριάς, τηλέφωνα και σπιράλ μπάνιου, τεφλόν, σχάρες ασφαλείας και αποφρακτικά.

Προϊόντα

– Φίλτρα νερού βρύσης
– Φίλτρα νερού άνω πάγκου
– Φίλτρα νερού οικιακής χρήσης
– Φίλτρα νερού κεντρικής παροχής
– Αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα νερού
– Φίλτρα νερού με ορειχάλκινη κεφαλή
– Φίλτρα μεγάλου όγκου νερού
– Φίλτρα ζεστού νερού
– Φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης
– Αποσκληρυντές – Αφαλατωτές
– Είδη Μπάνιου – Υδραυλικά είδη

Έδρα, Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Ιωνίας (Ύψος Αερογέφυρας) Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα: 2310778822, 2310778823

Υποκατάστημα, Αθήνα
Διεύθυνση: Σταδίου 60, Αθήνα
Τηλέφωνα: 2103245606, 210 3245607, 210 3245608

Email: waterpik@otenet.gr

www.katsarosfiltra.gr

 

Opening Hours

Monday

08:00 - 16:00

Tuesday

08:00 - 16:00

Wednesday

08:00 - 16:00

Thursday

08:00 - 16:00

Friday

08:00 - 16:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία