Τα ΕΠΙΠΛΑ ΛΕΥΚΑΔΑ είναι σχεδιασμένα για να αναδείξουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Τα ΕΠΙΠΛΑ ΛΕΥΚΑΔΑ σας μυεί σε έναν κόσμο επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών και άλλων στοιχείων ιδιαιτέρου ύφους και στυλ.
Βασικό μέλημά τους είναι ο εξοπλισμός του χώρου σας, έχοντας πάντα γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Έτσι λοιπόν κάνοντας μια μελέτη σας δίνουμε παντός είδους λύσεις στα πλαίσια του δικού σας οικονομικού προϋπολογισμού. Μαζί βρίσκουμε αυτό που καλύπτει την δική σας αισθητική αλλά εξυπηρετεί και τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Επίσης μέσω της συνεργασίας μας θα είστε σε θέση να διαπιστώσετε τον σεβασμό μας για την επιχείρησή σας, την προθυμία μας να υλοποιήσουμε κάθε σας πρόταση, την ευκολία μας να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει απλά και μόνο γιατί γνωρίζουμε σε βάθος την δουλειά μας.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε χώρους ζεστούς και φιλόξενους σε τέτοιο βαθμό ώστε να ερχόμαστε πρώτοι στην επιλογή σας. Έτσι θα έχουμε κίνητρο να ψάχνουμε και να προσφέρουμε πάντα αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας επισκέφθηκαν ήδη και μέσα από την συνεργασία μας αναπτύξαμε σχέσεις προσωπικές και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον. Αλλά ευελπιστούμε να γνωρίσουμε και καινούργιους ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν όπως και οι προηγούμενοι. Πρώτα φίλοι και μετά πελάτες.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί όμορφες στιγμές και εμπειρίες όπως είναι η δημιουργία των χώρων που μας περιβάλλουν και οι οποίοι αξίζουν την προσοχή μας. Έτσι κι αλλιώς αυτοί εσωκλείουν την καθημερινότητα μας…

Με τιμή
Χριστίνα Κατωπόδη

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

– Δωμάτια Ξενοδοχείου
– Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου
– Οικιακά Έπιπλα
– Σαλόνι
– Ξαπλώστρες

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ALOFT LUXURY APPARTMENTS
Ένα σύγχρονο συγκρότημα, αποτελούμενο από 2 ανεξάρτητες διώροφες κατοικίες, στην Απόλπαινα Λευκάδας, με μοντέρνο ύφος και λιτές γραμμές. Κυριαρχούν οι τόνοι του γκρι και του φυσικού ξύλου.

AURORA STUDIOS LEFKADA
Δύο συγκροτήματα ενοικιαζόμενων δωματίων στον Επίσκοπο Λευκάδας σε καταπράσινη περιοχή κοντά στη θάλασσα. Λιτή σχεδίαση και μοντέρνες γραμμές επικρατούν σε όλους τους χώρους.

BLUE CAVES VILLAS
Ένα συγκρότημα 6 ανεξάρτητων υπόσκαφων κτιρίων στα Σύβοτα Λευκάδας με θέα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Μοντέρνα και λιτή σχεδίαση με πρωταγωνιστές τα φυσικά υλικά: πέτρα και ξύλο.

DELUXE OLGA APARTMENTS
Ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η άνεση επικρατούν σε ένα κτίριο φτιαγμένο με μεράκι.

www.epipla-lefkada.gr

 

Opening Hours

Monday

09:00-14:00

Tuesday

09:00-14:00 & 18:00-21:00

Wednesday

09:00-14:00

Thursday

09:00-14:00 & 18:00-21:00

Friday

09:00-14:00 & 18:00-21:00

Saturday

09:00-14:00

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία