ΚΑΘΑΡΟΜΑΓΕΙΑ | Βιοκαθαρισμοί

Στρωμάτων – Σαλονιών – Χαλιών – Μοκετών

Υπηρεσίες Καθαρισμών Ξενοδοχείων από Επαγγελματίες Καθαριστές

Καθαρισμοί στρωμάτων – σαλονιών – χαλιών και εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων από τους Επαγγελματίες Καθαριστές του Πανελλαδικού Δικτύου Συνεργατών «ΚΑΘΑΡΟΜΑΓΕΙΑ«, για επαγγελματίες ξενοδόχους.

Δίκτυο Συνεργατών Καθαρομαγεία

Δημιουργήσαμε το μέλλον στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων, επίπλων, χαλιών, μοκετών, εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων και σκαφών, το Δίκτυο Συνεργατών ΚΑΘΑΡΟΜΑΓΕΙΑ.

Ένα δίκτυο από επαγγελματίες, εξειδικευμένους τεχνικούς – συμβούλους καθαρισμού, που μπορείτε να συμβουλευτείτε, να συζητήσετε μαζί τους και να δώσουν λύση στο οποιοδήποτε θέμα καθαρισμού υπάρχει στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμού στα στρώματα, στις ταπετσαρίες των επίπλων, στα χαλιά και τις μοκέτες σας αλλά και την απαλλαγή τους από ακάρεα – μύκητες – βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς.

Γιατί να εμπιστευτώ το Δίκτυο Καθαρομαγεία;

Απαρτίζεται από επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία συνοδευόμενη από την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση από πιστοποιημένους φορείς.

Απευθύνεστε σε εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι είναι και σύμβουλοι καθαρισμού (Technical Consultants – Specialized Cleaning) καταρτισμένοι από τον επίσημο φορέα ΚΕΚ – ΓΣΕΒΕΕ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος).

Οι εξιδικευμένοι τεχνικοί μας, μπορούν να προτείνουν και να βρουν λύσεις για οποιοδήποτε θέμα καθαρισμού, την αποκατάσταση της καθαριότητας, την απόσμηση (από κατάλοιπα καπνού πυρκαγιάς – υγρασίας μούχλας – κατοικίδιων ζώων) και την απορρύπανση στερεών ρύπων που περιέχουν (ακάραια, μύκητες, βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς)

Υπηρεσίες

Βιοκαθαρισμός – Καθαρισμός στρωμάτων

Τι πρέπει να γνωρίζετε. Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατά την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπόνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στη δική μας υγεία.

Ξενοδοχεία – Επαγγελματικοί χώροι

Μείζων ζήτημα σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή μονάδα είναι η καθαριότητα. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών του πελάτη συνήθως σημαίνει και απώλεια εσόδων. Μην αφήνετε στην τύχη το θέμα της καθαριότητας. Προσλάβετε τους ειδικούς για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Καθαρισμός Σαλονιών – Ταπετσαριών Επίπλων

Με τη βοήθεια των εξιδικευμένων τεχνικών μας μπορείτε πλέον να ανανεώσετε το σαλόνι σας, τις ταπετσαρίες σας αλλά και τα έπιπλά σας απαλλάσσοντάς τα από έντονο γάριασμα και αντιαισθητικούς λεκέδες επιτυγχάνοντας βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση των χρωμάτων. Μπορείτε ακόμα να τα προστατεύσετε αδιαβροχοποιόντας τα.

Καθαρισμός Χαλιών – Μοκετών

Στον επί τόπου καθαρισμό χαλιών – μοκετών με εξειδικευμένα μηχανήματα απομακρύνουμε πλήρως και σε βάθος όλους τους στερεούς και αλλεργιογόνους ρύπους και στην συνέχεια με καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον (χωρίς σαπούνι, διαλύτες, χλώριο η ένζυμα) επιτυγχάνουμε ένα ασφαλές, υγιεινό και τέλειο καθάρισμα. Έτσι επαναφέρουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας στο φυσικό τους χρώμα.

Εσωτερικός καθαρισμός σκαφών

Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στον καθαρισμό των σκαφών αναψυχής μας καθιστούν τους πλέον ειδικούς ως προς το αποτέλεσμα για τον πλήρη εσωτερικό καθαρισμό των μοκετών, σαλονιών, στρωμάτων και δερμάτινων επιφανειών, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Επιπλέον εφαρμόζοντας την αδιαβροχοποίηση επιτυγχάνονται αλέκιαστες επιφάνειες διατηρώντας τους χώρους μονίμως καθαρούς.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@katharomageia.gr και στο τηλέφωνο 27310 21349.

 

 

Opening Hours

Monday

8:00 - 14:00

Tuesday

8:00 - 14:00

Wednesday

8:00 - 14:00

Thursday

8:00 - 14:00

Friday

8:00 - 14:00

Saturday

8:00 - 14:00

Sunday

Κλειστά

Address

Our Address:

Σπάρτη, Λακωνία, Πελοπόννησος

GPS:

37.074468, 22.4302507