Η εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στις Σέρρες από το 1969. Είναι μια εισαγωγική εταιρία που διαθέτει τα καλύτερα επώνυμα δάπεδα παγκοσμίως γνωστά, κατασκευασμένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και μοντέρνου σχεδιασμού. Με αυστηρά κριτήρια επιλέγουμε άριστα επεξεργασμένα δάπεδα για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Επιλέξτε άνετα από την μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε.

Εκλεκτές ποικιλίες δαπέδων (Βινυλικά, Laminate, Ξύλα) ώστε να εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ολόκληρη η γκάμα των δαπέδων τοποθετείται από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, υπό την επίβλεψη της εταιρείας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο.

H εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε., έχοντας μακρόχρονη πορεία στο χώρο όλων των ειδών δαπέδων, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις τις δικές σας αλλά και του χώρου σας.

Έχοντας στην κατοχή της τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και συντήρηση όλων των ειδών δαπέδων σε οικίες, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, καφετέριες, αθλητικούς και επιχειρηματικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε:

α) Την πώληση και την τοποθέτηση των παρακάτω δαπέδων εσωτερικού χώρου:
– Βινυλικά Δάπεδα
– Δάπεδα Laminate
– Ξύλινα Δάπεδα

β) Τη μακροχρόνια εξυπηρέτησή μας για οτιδήποτε προκύψει

Βινυλικά Δάπεδα (Δάπεδα PVC) – Μία σύγχρονη λύση σχεδιασμού

Τα βινυλικά δάπεδα αποτελούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους όσο και για οικιακούς. Πατώματα αντοχής, εύκολα στην περιποίηση και διατήρηση, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο. Η γρήγορη και καθαρή μεταχείρηση και τοποθέτησή τους, τα καθιστούν ιδανικά για ανακαινίσεις. Επίσης, η μαλακή τους επιφάνεια χαρίζει άνεση και ζεστασιά σε κάθε χώρο. Οι διαφορετικές όψεις ξύλου δίνουν την αίσθηση πραγματικού ξύλου και εξασφαλίζουν την τέλεια ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα βινυλικά δάπεδα αποτελούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία με ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις και εξαιρετικές αντοχές. Το δάπεδο βινυλίου αντέχει στο νερό επομένως είναι ιδανικό για ανακαινίσεις. Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι οικολογικό.

Τα Βινυλικά Δάπεδα Κωνσταντίνου Ι. και ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρουν
τη λύση στην ποιότητα… σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2321075700, 2321075793 ή να μας στείλετε email info@konstantinoufloor.gr.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.konstantinoufloor.gr και ενημερωθείτε για την εταιρία μας και τα προϊόντα μας.

 

Opening Hours

Monday

8:00 - 16:00

Tuesday

8:00 - 16:00

Wednesday

8:00 - 16:00

Thursday

8:00 - 16:00

Friday

8:00 - 16:00

Saturday

8:00 - 13:00

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία