ΜΥΡΤΟΣ
Λευκά είδη χονδρικής για ξενοδοχεία, spa, πλοία

Η εταιρεία ΜΥΡΤΟΣ ειδικεύεται στον ιματισμό ξενοδοχείων και με όπλο της την 25ετή εμπειρία της, εμπορεύεται μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τα λευκά είδη, σεντόνια, πετσέτες, καλλύματα σε τιμές χονδρικής, εφοδιάζοντας παντός τύπου καταστήματα, πλοία, SPA, ξενοδοχεία κ.τ.λ

Ο ιματισμός ξενοδοχείων που παρέχουμε στη ΜΥΡΤΟΣ, εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του πελάτη αφού τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και συνθέτουν ένα εμπορικό puzzle που μπορεί να καλύψει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών μας. Οι απαιτούμενες προδιαγραφές υγιεινής ανταποκρίνονται σε όλη την ποικιλία μας πιστοποιώντας την υψηλή ποιότητα.

Η μεγάλη ποικιλία της ΜΥΡΤΟΣ σε λευκά είδη εκτείνεται και γεμίζει με τα αναγκαία προϊόντα το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την κουζίνα, τη διακόσμηση σε μαξιλαράκια, κουρτίνες και κέντημα λογότυπου. Επίσης περιλαμβάνει σεντόνια ξενοδοχείων (από 100% βαμβάκι ή συνθετικά), κουβέρτες, παπλώματα, καλύμματα, ριχτάρια, πετσέτες, αξεσουάρ για το μπάνιο και την κουζίνα αλλά και λευκά είδη για προίκα μωρού.

Μέσα από τις συμφέρουσες προσφορές και προτάσεις της ΜΥΡΤΟΣ, ο εξοπλισμός ξενοδοχείου πραγματοποιείται γρήγορα, ποιοτικά και οικονομικά με γνώμονα τις απαιτήσεις και τα «θέλω» του πελάτη ώστε να δημιουργήσει το κατάλληλο πακέτο με όλα τα προϊόντα που θα τελειοποιήσουν την επιχείρησή του.

Ο ιματισμός ξενοδοχείων της εταιρείας ΜΥΡΤΟΣ περιλαμβάνει μαζί με άλλα, τραπεζομάντηλα, καλύμματα καρεκλών, σερβίτσια, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας συνοδευόμενα από ανταγωνιστικές τιμές.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επαγγελματικές σας απαιτήσεις, η παραγγελία σας φτάνει στο χώρο σας γρήγορα και προσεκτικά από το έμπειρο προσωπικό μας.

Είναι χαρά μας η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2102530674 και 2102585844 ή να μας στείλετε email στο info@mirtos.com.gr.

 

Opening Hours

Monday

09:00 - 17:00

Tuesday

09:00 - 17:00

Wednesday

09:00 - 17:00

Thursday

09:00 - 17:00

Friday

09:00 - 17:00

Saturday

09:00 - 15:00

Sunday

Κλειστά

Address

Our Address:

Σκρα 9, Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα

GPS:

38.0488334, 23.7457025

Telephone: