ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Η ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, με δραστηριοποίηση 50 χρόνων στο χώρο της μαζικής εστίασης. Αρχικά, η εταιρία δραστηριοποιήθηκε με την εισαγωγή και αντιπροσώπευση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και από εκεί προέρχεται και το όνομά της.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, προβλέποντας την άνθηση του Ελληνικού τουρισμού, η εταιρία στρέφεται αποκλειστικά στην εισαγωγή επαγγελματικών συσκευών μαζικής εστίασης εξοπλίζοντας ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ιδρύματα, εστιατόρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιεία κτλ.

Το 1980 η ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ επέκτεινε τις δραστηριότητες της εισάγοντας επαγγελματικά συγκροτήματα πλύσεως ρούχων, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των βασικότερων πελατών της.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, με την εμφάνιση των αλυσίδων ταχείας εξυπηρέτησης (fast food) στην Ελληνική αγορά, η εταιρία ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση πολλών εταιρειών, Αμερικάνικης κυρίως προέλευσης, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των διεθνών και εγχώριων αλυσίδων για μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον εξοπλισμό καταστημάτων ταχείας εξυπηρέτησης (fast food), frozen yogurt, παγωτού (τζελατέριες), super market, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, ξενοδοχείων, εστιατορίων και ψητοπωλείων. Διαθέτει οργανωμένο τμήμα σχεδιασμού για ολοκληρωμένες μελέτες έργων (Turn Key Projects).

Για την εγκατάσταση των μηχανημάτων της και την εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρία διαθέτει καλά οργανωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της διαθέτοντας δικούς της τεχνικούς και μεγάλη επάρκεια ανταλλακτικών. Επιπλέον, εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα καλύπτουν κάθε τεχνική βοήθεια για τους πελάτες της.

Σκοπός & Εταιρικές Αξίες

Εμπιστευτείτε μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον πιο αξιόπιστο, λειτουργικό, εύχρηστο και μοναδικό ανά περίπτωση τρόπο, με σκοπό να συμβάλλουμε καταλυτικά στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Σκοπός της Domestica είναι να συνεισφέρει ενεργά στην βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση της κερδοφορίας των Ελληνικών επισιτιστικών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Για το λόγο αυτό συνάπτει μακρόχρονες συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως και επενδύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της πριν και μετά την πώληση.

Η τεχνογνωσία του προσωπικού της, η ακεραιότητα των συναλλαγών, οι ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει σε συνδυασμό με τη συνεχή θέληση να καλύπτει τις ανάγκες των συνεργατών της, έχουν αναδείξει και εδραιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά.

Οι πολυετείς συνεργασίες της με κορυφαίους πελάτες και προμηθευτές αποτυπώνουν την εμπιστοσύνη και αποδοχή που απολαμβάνει η Domestica σε αυτά που πρεσβεύει.

Αντιπροσωπεύουμε ότι μας αντιπροσωπεύει

Επικοινωνήστε με την εταιρία ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ στο τηλέφωνο 210 5243014 (8 γραμμές) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@domestica.gr. Επισκεφθείτε το site της εταιρίας www.domestica.gr για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προϊόντα μας.

 

Opening Hours

Monday

08:00 - 16:00

Tuesday

08:00 - 16:00

Wednesday

08:00 - 16:00

Thursday

08:00 - 16:00

Friday

08:00 - 16:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Address

Our Address:

Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση

GPS:

38.058986663534, 23.748345946627

Telephone:
Επικοινωνία