ΟΝΑΡ

Στρώματα, Κρεβάτια, Μαξιλάρια, Hotel Cosmetics, Πουφ

Η Ελληνική εταιρεία στρωμάτων ΟΝΑΡ δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και απολαυστικό ύπνο. Διαθέτει προϊόντα τα οποία με επιμέλεια, επιλέγει έτσι ώστε ο πελάτης να παραμένει ικανοποιημένος για αρκετά χρόνια. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι εγγυημένη και διαθέτουν όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα κατασκευής. Η μεγάλη συλλογή προϊόντων από στρώματα, μαξιλάρια, επιστρώματα, ανωστρώματα και κρεβάτια καθιστούν την εταιρεία ΟΝΑΡ σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

Το βασικό προϊόν που διαθέτει η εταιρεία είναι τα στρώματα. Όλα τα στρώματα κατασκευάζονται από κορυφαία υλικά και προσφέρονται στον αγοραστή στην διάσταση που το θέλει. Τα στρώματά μας χαρακτηρίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους αλλά και τις μοναδικές τιμές. Διαθέτει στρώματα για όλη την οικογένεια και όλες τις ανάγκες, προσφέροντας ανατομικά, ορθοπαιδικά, αφρώδη, baby, ξενοδοχειακά κ.α. Η ΟΝΑΡ πριν από την αγορά ενός στρώματος συζητάει μαζί σας και σας προτείνει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στον επιπλέον εξοπλισμό διαθέτει κρεβάτια μεταλλικά και ντυμένα καθώς και κατωστρώματα. Δε μπορούν να απουσιάσουν από τη συλλογή  μας και τα αξεσουάρ όπως επιστρώματα, ανωστρώματα τα οποία συνδυάζονται απόλυτα με το κυρίως στρώμα.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της εταιρείας η ΟΝΑΡ έχει δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα για την εξυπηρέτηση περισσότερων αγοραστών σε όλη την Ελλάδα. Η δυνατότητα αγοράς ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει καλύτερες τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση, άποψη για όλα τα προϊόντα της εταιρείας και ενημέρωση καθημερινών προσφορών. Επιλέξτε αυτό του θέλετε γρήγορα και σίγουρα με την αξιοπιστία της ΟΝΑΡ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 724 888 ή στείλτε μας email info@onar.com.gr. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.onar.com.gr για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας.

Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο

 

Opening Hours

Monday

9:00 - 15:00

Tuesday

9:00 - 21:00

Wednesday

9:00 - 15:00

Thursday

9:00 - 21:00

Friday

9:00 - 21:00

Saturday

9:00 - 15:00

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία