Η εταιρεία ΤESIAS WOODEN PRODUCTS είναι μία από τς πλέον καταξιωμένες ελληνικές βιοτεχνίες ξύλου στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1973, συμπληρώνοντας ήδη 45 χρόνια λειτουργία, κι έχει να επιδείξει αξιοσημείωτο έργο και συνεισφορά στον κλάδο της επεξεργασίας ξύλου.

Αποτελεί μία πρωτοπόρα εταιρεία, με εξειδίκευση στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και κήπων, διαθέτοντας αξιοζήλευτο πελατολόγιο, το οποίο παραμένει πιστό στην εταιρεία έως σήμερα.

Πρωταρχικό μέλημα και φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση του σύγχρονου επαγγελματία. Συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία αλλά και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις εμποτισμού η εταιρεία είναι σε θέση να διασφαλίσει την ποιότητα των τελικών προϊόντων καθώς και να προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ειδών/επιλογών ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και να καλύψει ολοκληρωτικά τια ανάγκες των πελατών της.

Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στον κλαδο της επεξεργασίας του ξύλου προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση, εργασίες υψηλής ακρίβειας και χρονικής συνέπειας, ανταγωνιστικά κοστολόγια και φυσικά ποιοτικά προϊόντα με μέση διάρκεια ζωής 25 χρόνια, τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ που φέρουν την εγγύση του ονόματος TESIAS.

Πιστοποιητικά ποιότητας

Η Διοίκηση της εταιρείας ΤESIAS WOODEN PRODUCTS έχει επιλέξει ως μέσο για τη συνεχή ανάπτυξη της, μια σαφώς καθορισμένη Πολιτική για την Ποιότητα. Μέσω της Πολιτικής αυτής εκφράζεται η δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας για την παροχή στους πελάτες, ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που να καλύπτουν τις απαιτήσεις τους και την ισχύουσα νομοθεσία, έτσι όπως αρμόζει στη θέση και το καλό όνομα της εταιρείας στην αγορά.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου η εταιρεία ΤESIAS WOODEN PRODUCTS έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και εφαρμόσει, σε όλα τα στάδια των παραγωγικών και λειτουργικών της διαδικασιών, Σύστημα Διασφάλισης της Ποιότητας ISO 9001:2008.

Η βασική πολιτική ποιότητας, με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της εταιρείας ΤESIAS WOODEN PRODUCTS, συνοψίζεται στα ακόλουθα:

 • Να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών της στο επίπεδο που υπόσχεται στους πελάτες, χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία και άρτια τεχνογνωσία για τις οικονομικές δυνατότητες της εταιρείας. 
 • Να αποθηκεύει και να διακινεί τα προϊόντα της σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές, ενώ έμφαση θα δίνεται στις συνθήκες κατασκευής των προϊόντων.
 • Να ανταποκρίνεται στις παραγγελίες μέσα στις συμφωνημένες προθεσμίες και πάντα με τους καθορισθέντες όρους.
 • Να ενημερώνει τους πελάτες της και να προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις σε θέματα ποιότητας με βάση την ανάδραση των πληροφοριών που επιστρέφουν από αυτούς.
 • Να εξασφαλίζει συνεχή και διεξοδική επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού της, ώστε να αποκτήσει συνείδηση ποιότητας και εξειδίκευση στις εργασίες του.
 • Να καταβάλει συνεχή προσπάθεια για περιορισμό παραπόνων των πελατών καθώς και μη συμμορφούμενων προϊόντων.
 • Να διαθέτει τους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους που εγγυώνται την υποστήριξη των διαδικασιών που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη συνεχούς βελτίωσης της Ποιότητας.
 • Η διαρκής βελτίωση και η ενίσχυση της ειλικρινούς και εποικοδομητικής σχέσης με τον πελάτη μας αποτελούν πρωταρχικό στόχο της εταιρείας. Επιδίωξή της είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του πελάτη τόσο σε επίπεδο παροχής προϊόντων όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης.

Η εταιρεία ΤESIAS WOODEN PRODUCTS είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στο χώρο των ξύλινων κατασκευών με πιστοποίηση ISO 9001:2008.

 1. International Certification Network
 2. Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας – Ελληνικά
 3. Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας – Αγγλικά
 4. Βεβαίωση χρήσης σήματος «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»
 5. Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ελληνικά)
 6. Quality and Environmental Management System (English)
 7. Quality and Environmental Management System – IQNet Certification

Προϊόντα

 • Ξαπλώστρες
 • Ομπρέλες
 • Κρεβάτια παραλίας
 • Διάδρομοι παραλίας
 • Αποδυτήρια παραλίας
 • Έπιπλα παραλίας – κήπου
 • Γλάστρες – Ζαρντινιέρες
 • Φράχτες
 • Πατώματα

Δείτε όλα μας τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας www.tesias.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 6973 054096 και 26510 74512 ή να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@tesias.gr

 

Opening Hours

Monday

07:00 - 18:00

Tuesday

07:00 - 18:00

Wednesday

07:00 - 18:00

Thursday

07:00 - 18:00

Friday

07:00 - 18:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία