ΦΗΜΗ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Η «ΦΗΜΗ» είναι οικογενειακή επιχείρηση για περισσότερα από 90 χρόνια. Ξεκίνησε από το Βασίλη Ζηδιανάκη το 1925. Με πενιχρά μέσα αλλά με περίσσιο κόπο, φωτισμένο όραμα και αταλάντευτη εμμονή στην ποιότητα, εξελίχθηκε από μια μικρή οικοτεχνία σε μια πολλά υποσχόμενη βιοτεχνία. Ο Βαγγέλης Ζηδιανάκης έθεσε το θεμέλιο εργοστασιακό λίθο αλλάζοντας την κλίμακα της παραγωγής. Διατήρησε τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης και παράλληλα προχώρησε σε εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού, ακολουθώντας την πλέον προχωρημένη τεχνολογία της εποχής.

Ο Βασίλης Ζηδιανάκης, εγγονός του ιδρυτή, οδήγησε τη «Φήμη» στη νέα χιλιετία και έφερε τη «Φήμη» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Η σχέση με την παράδοση και τον τόπο μας είναι ιδιαίτερη και άρρηκτη. Οι χυμοί και τα αναψυκτικά «Φήμη» φτιάχνονται από το 1925 έως σήμερα στο χωριό μας, τις Αγιές Παρασκιές στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σ’ αυτή τη μακρόχρονη πορεία, η επιχείρηση, θεμελιώθηκε, αναπτύχθηκε και ευδοκίμησε στα χέρια της οικογένειας Ζηδιανάκη. Ο «οικογενειακός» χαρακτήρας είναι αυτός που σηματοδοτεί και τη λειτουργία της εταιρείας σε κάθε επίπεδο.

Στη «Φήμη», είμαστε μια οικογένεια!

Η φιλοσοφία μας

Μια οικογενειακή επιχείρηση, σαν τη «Φήμη», δε θα μπορούσε παρά να εμποτίζει με τις αξίες της το προϊόν που παράγει και προσφέρει. Τα αναψυκτικά μας βασίζονται στην ίδια συνταγή για πάνω από 90 χρόνια! Παράγουμε, με αγάπη και φροντίδα, αναψυκτικά που διακρίνονται για τη γεύση και την ποιότητά τους. Μια γεύση ξεχωριστή, που αναδεικνύει τα αρώματα των φρούτων και προσφέρει απόλαυση και δροσιά, χωρίς να επιβαρύνει τη διατροφή μας με περιττές θερμίδες, αφού χρησιμοποιούμε έως και 60% λιγότερη ζάχαρη σε σύγκριση με άλλα αναψυκτικά.

Η διαφορά είναι στη γεύση!

Τα μέσα εκσυγχρονίστηκαν, η παραγωγή γιγαντώθηκε, αλλά οι αυθεντικές συνταγές, που πέρασαν από γενιά σε γενιά αναλλοίωτες, διατήρησαν ακέραιο τον χαρακτήρα των αναψυκτικών μας. Όταν πίνεις μια «Φήμη», ξυπνά μέσα σου η ανάμνηση μιας γνήσιας απόλαυσης, που έχει τη ρίζα της στο σπιτικό, αγνό φίλεμα μιας άλλης εποχής.

Ανάπτυξη

Η «Φήμη» ακολουθεί πιστά το πρότυπο της «αειφόρου ανάπτυξης». Αναπτύσσεται ορθολογικά με βάση έναν καλά μελετημένο στρατηγικό σχεδιασμό, αξιοποιώντας οικονομικούς και φυσικούς πόρους, χωρίς ποτέ να τους εξαντλεί. Αντίθετα, μεριμνά για τη βιωσιμότητά τους, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο προσπορισμό, ευημερία και ένα υγιές, καθαρό περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.

Τεχνολογία & Περιβάλλον

Η «Φήμη» διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα για την εμφιάλωση των αναψυκτικών με μια γραμμή παραγωγής δυναμικότητας 4,5 τόνων/ημέρα σε γυάλινο μπουκάλι, καθώς και μια γραμμή παραγωγής πλαστικών φιαλών τύπου PET. Η μονάδα πληροί όλα τα απαραίτητα πρότυπα, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και να τηρείται η ασφάλεια και η υγιεινή στους χώρους εργασίας. Η μονάδα PET φιλοξενείται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες λειτούργησαν το 2010.

Το περιβάλλον αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη «Φήμη». Η μονάδα χρησιμοποιεί σύγχρονες υποδομές επεξεργασίας λυμάτων, στις οποίες, μέσω διεργασιών κροκίδωσης καθίζησης – εξάτμισης, εξασφαλίζεται, με τον καλύτερο τρόπο και στον μέγιστο βαθμό, η προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, ανακυκλώνοντας το σύνολο σχεδόν των απορριπτέων υλικών από την παραγωγική διαδικασία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΦΗΜΗ στα τηλέφωνα 2810 741654 και 2810 322452 ή να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@drinkfimi.gr. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.drinkfimi.gr και γνωρίστε όλα τα προϊόντα μας.

 

Opening Hours

Monday

09:00 - 17:00

Tuesday

09:00 - 17:00

Wednesday

09:00 - 17:00

Thursday

09:00 - 17:00

Friday

09:00 - 17:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Address

Our Address:

Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

GPS:

35.207589588834, 25.200709254462

Επικοινωνία