ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ
ANINOX

H εταιρεία ΑΝΙΝΟΧ εδρεύει στη βιομηχανική ζώνη της Μαγούλας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 m2 με δραστηριοποίηση από το 1953 στην κατασκευή μαγειρικών μηχανών πετρελαίου (στόφες) και με συνεχή παρουσία έκτοτε στην αγορά.

Έχει δε εξειδικευτεί στην κατασκευή και μελέτη ολοκληρωμένων έργων που αφορούν στην κατασκευή μηχανημάτων και ανοξείδωτων κατασκευών σε χώρους μαζικής εστίασης και επαγγελματικών μαγειρείων.Είναι συμβατά με την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής H.A.C.C.P. (HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINT) – CE κατέχοντας έτσι μια ξεχωριστή θέση στην Ελληνική αγορά.

H εταιρεία ΑΝΙΝΟΧ επιδιώκοντας να υποστηρίξει τις προδιαγραφές των κατασκευών και συσκευών της πιστοποιήθηκε κατά ΙSO 9001:2000 από την UKAS QUALITY MANAGEMENT Αγγλίας και προχώρησε σε επενδύσεις μηχανημάτων C.N.C ώστε να διαθέτει ακρίβεια και τυποποίηση στις κατασκευές της.

Μελετώντας την παραγωγική διαδικασία σίτισης από τη φύλαξη και την προετοιμασία των πρώτων υλών -το κυρίως μαγείρεμα – τη μεριδοποίηση – τη μεταφορά και τέλος το σερβίρισμα του φαγητού λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις δικές σας ιδιαιτερότητες και ανάγκες κατασκευάζουμε τα ακόλουθα:

 • Κυκλοθερμικοί Φούρνοι
 • Επιδαπέδιοι Βραστήρες Φαγητού
 • Ανατρεπόμενα Τηγάνια
 • Ηλεκτρικές Κουζίνες
 • Μεγάλη Κουζίνα-Στόφα
 • Φριτέζες
 • Θερμοθάλαμοι
 • Ουδέτερα
 • Ανατρεπόμενοι Βραστήρες Φαγητού

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων μας:

 • Ανατρεπόμενος βραστήρας φαγητού εμμέσου θερμάνσεως
 • Ανατρεπόμενο τηγάνι 120 λίτρων και 80 λίτρων με σύστημα ανατροπής κλειστού μειωτήρα χωρίς περιττά μοχλικά συστήματα
 • Πρεσσαριστούς οδηγούς – υποδοχείς για λεκάνες GN ή EURONORM σε τροχήλατα ή σε πάγκους εργασίας

Τεχνική Υποστήριξη

Στην εταιρεία ΑΝΙΝΟΧ εκεί όμως που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι στην τεχνική υποστήριξη των συσκευών μας, είτε με την κατασκευή επιλέγοντας τα πλέον αξιόπιστα υλικά όπως ηλεκτρολογικό υλικό E.G.O., καλωδιώσεις νικελίου κ.λ.π. είτε με την άμεση παροχή ανταλλακτικών, σε λογικές τιμές.

Σε καμία περίπτωση τα προϊόντα μας δε μένουν χωρίς υποστήριξη, προσπαθώντας να αποφύγουμε την πεπατημένη τακτική των «έκθετων» προϊόντων ή της παγίδευσης των εν δυνάμει πελατών.

Τελικός στόχος της ΑΝΙΝΟΧ δεν είναι μια απλή ανταπόκριση στις προσδοκίες σας, αλλά να τις υπερβούμε, δημιουργώντας μια σχέση αμοιβαίου οφέλους. 

Στο πελατολόγιο της ΑΝΙΝΟΧ περιλαμβάνονται εταιρίες catering, εστιατόρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξενοδοχεία, νοσοκομειακές μονάδες, στρατιωτικές μονάδες, εμπορικές εταιρείες, βιομηχανίες τροφίμων κ.λ.π. Επίσης τα μηχανήματα κατασκευάζονται και τύπου ΜΑRIN κατάλληλα για εξοπλισμό πλοίων (επιβατικά, οχηματαγωγά, κρουαζιερόπλοια κ.λ.π. )

 

Opening Hours

Monday

7:00 - 16:00

Tuesday

7:00 - 16:00

Wednesday

7:00 - 16:00

Thursday

7:00 - 16:00

Friday

7:00 - 16:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Address

Our Address:

Βιομηχανική Ζώνη Μαγούλας, Αττική

GPS:

38.089232187344, 23.536121330172

Telephone:
Επικοινωνία