Με παράδοση από το 1976 η εταιρεία INOX SHOP είναι κορυφαία στην κατασκευή αξεσουάρ μπάνιου που συνδυάζουν την ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία.

Η επιχείρηση INOX SHOPιδρύθηκε το 1976 με αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή αξεσουάρ μπάνιου που καλύπτουν τις ανάγκες κατοικιών, ξενοδοχείων, νοσοκομείων κ.ά. Στη διάρκεια της δραστηριοποίησής της στο χώρο του μπάνιου η επιχείρηση κατέχει αξιόλογη και αξιόπιστη παρουσία στην αγορά, διευρύνοντας τη γκάμα της με νέα μοντέλα σύγχρονων προδιαγραφών και με συχνή βελτίωση των ήδη υπαρχόντων, παρέχοντας στους πελάτες σέρβις και λύσεις για οποιοδήποτε εξειδικευμένο πρόβλημά τους.

Τα τελευταία χρόνια με την είσοδο του ανοξείδωτου ατσαλιού στις μοντέρνες κατασκευές η επιχείρηση προχώρησε εκτός από τις ολοκληρωμένες σειρές της σε Αξεσουάρ μπάνιου και κρατήματα για ΑΜΕΑ, στην παραγωγή διάφορων μεταλλικών κατασκευών όπως κουπαστές, κάγκελα μπαλκονιών, κάγκελα για πισίνες από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και 316 σε μια καλαίσθητη ποικιλία σχεδίων.

Η ευελιξία και η συνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης που σε συνδυασμό με λογικές τιμές την καθιστούν ένα υπεύθυνο, σύγχρονο συνεργάτη για τις μικρότερες αλλά και τις μεγαλύτερες σε μέγεθος συνεργασίες.

Η επιχείρηση INOX SHOP, αυτοδύναμη από το ξεκίνημά της, θεμελιώθηκε επενδύοντας πάντα στην κατασκευή καλουπιών και στο μηχανολογικό εξοπλισμό. Τον τελευταίο χρόνο με μία επέκταση σε ιδιόκτητο χώρο λειτουργεί σε 1.000 τ.μ. με έκθεση και χώρους παραγωγής και αποθήκευσης στην Ηλιούπολη. Λειτουργεί με εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό σε κάθετη παραγωγή και παρουσία των ιδρυτών της.

Επειδή η ταυτότητα κάθε μικρού ή μεγάλου οικοδομικού συγκροτήματος ολοκληρώνεται από το προσεγμένο στήσιμο του μπάνιου, όπου η εμφάνιση, η καθαριότητα και οι ευκολίες λειτουργίας που προσφέρονται στον επισκέπτη υπογραμμίζουν το σεβασμό που του οφείλεται, η όλη εικόνα του μπάνιου ενισχύεται αισθητά από την επιτυχημένη επιλογή και την τοποθέτηση του εξοπλισμού του.

Με βάση αυτή τη λογική η επιχείρηση φροντίζει με τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζει, και κυρίως δίνοντας το μεγαλύτερο βάρος στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα αλλά ταυτόχρονα και το κόστος των ειδών της, να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των πελατών της. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της επιχείρησης, ο ικανοποιημένος πελάτης είναι ο καλύτερος διαφημιστής, άλλωστε, δίνουν καθημερινά εξετάσεις στις πιο δύσκολες συνθήκες και σε σκληρή μεταχείριση.

Στην πολυετή παρουσία της επιχείρησης INOX SHOP στο χώρο των ξενοδοχείων, τα προϊόντα της έχουν τοποθετηθεί σε πολλά από αυτά σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και νοσοκομεία. Πελάτες της επίσης είναι μεγάλες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες. Το 2003, συνεργαζόμενη με τον ΑΘΗΝΑ 2004, συμμετείχε στον εξοπλισμό του μεγαλύτερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Ευρώπης, το Ολυμπιακό Χωριό, προμηθεύοντας με Αξεσουάρ μπάνιου και με κρατήματα ΑΜΕΑ περισσότερα από 800 σπίτια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9766114 ή στο email info@inoxshop.gr

Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Ηλιούπολη στην οδό Ζάππα 7.

 

Opening Hours

Monday

9:00 - 21:00

Tuesday

9:00 - 21:00

Wednesday

9:00 - 21:00

Thursday

9:00 - 21:00

Friday

9:00 - 21:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία