Η Εταιρία LED IT NOW με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, από το 1997, προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας LED λαμπτήρες, οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Λίγα λόγια για μας

Το leditnow.gr εισάγει και διανέμει προϊόντα φωτισμού LED με την επωνυμία V-TAC και OPTONICA τα οποία διαθέτουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και διάρκεια ζωής ως 30 έτη.

Η εταιρία μας LED IT NOW με υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Παλαμάρη, ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Αύγουστο του 1997.

Με στόχο τη διανομή προϊόντων τεχνολογίας LED και χαρακτηριστικά που να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας, με ανταγωνιστική τιμή και άρτια τεχνική υποστήριξη.

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και είναι άμεσα διαθέσιμα σε μεγάλο απόθεμα.

Τι προσφέρουμε

  • LED φωτισμού νέας γενιάς, με ευρείες εφαρμογές: Σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια και τα διοικητικά, νοσοκομεία, σχολεία, βενζινάδικα, εμπορικές και βιομηχανικές περιοχές, πάρκα, γήπεδα, κήπους, γκαράζ και χώρων στάθμευσης, αφίσες και διαφημιστικές κατασκευές.
  • Ασυμβίβαστη ποιότητα και εγγύηση 2 ετών για κάθε προϊόν.
  • Οικολογικά και 100% ανακυκλώσιμα.
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων άμεσα διαθέσιμα σε απόθεμα.
  • Ελκυστικοί όροι και αξιόπιστους συνεργάτες.
  • Επαγγελματική συμπεριφορά και δέσμευση ευθύνης.

Η Εταιρία μας LED IT NOW συνεργάζεται με επαγγελματίες, καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού, μηχανολόγους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και γενικά με επαγγελματίες που κάνουν μεταπώληση των προϊόντων μας.

Το άψογα οργανωμένο site της εταιρείας μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή της ιδανικής και άρτιας πρότασης όχι μόνο κατά την διάρκεια της αγοράς αλλά και για μετά την πώληση (after sales service).

Στα 25 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησής σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας, και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

 

Opening Hours

Monday

9.00 - 17.00

Tuesday

9.00 - 17.00

Wednesday

9.00 - 17.00

Thursday

9.00 - 17.00

Friday

9.00 - 17.00

Saturday

9.00 - 15.00

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία