«OLYMPIA ELECTRONICS A.E. – 40 XΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ»

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 από τον Παναγιώτη Αρβανιτίδη και το Νικόλαο Αρβανιτίδη. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αποτελεί την μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και μία από τις δέκα μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Μεθώνη Πιερίας (δίπλα στην Παλαιά Εθνική οδό) και διατηρεί υποκατάστημα πωλήσεων στην Αθήνα απασχολώντας συνολικά 185 εργαζόμενους.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής, την καινοτομία, την ποιότητα και την υψηλή αξία σε σχέση με την τιμή των προϊόντων που παράγει. Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της, με το 10% του ανθρώπινου δυναμικού της να εργάζεται στο νευραλγικό τμήμα του R&D και να αναπτύσσει συνεχώς νέα καινοτόμα προιόντα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παράγει τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:

• Φωτισμό Ασφαλείας
• Συστήματα Πυρανίχνευσης
• Συστήματα Ανίχνευσης Αερίων
• Συστήματα Συναγερμού & Ελέγχου
• Ηλεκτρονικοί Θερμοστάτες χώρου
• Φωτισμός ασφαλείας & Πυρανίχνευση για Ναυτιλία

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού οι οποίες βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:

• Ευρωπαϊκή Ένωση
• Ανατολική Ευρώπη & Ρωσία
• Μέση Ανατολή & χώρες του Κόλπου
• Αμερική
• Αφρική

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.στοχεύοντας στην ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει εξελιγμένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM, 5S κ.λπ. που της προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, LLOYD’S, BSI, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU κ.α.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης IQMS «oly q», το οποίο ενσωματώνει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού και άλλα διαχειριστικά συστήματα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το IOS 9001, OHSAS 18001, ISO 140001 και για δεύτερη φορά το 2011 (πρώτη το 2005) απέκτησε την Ευρωπαϊκή Διάκριση Επιχειρήσεων στα πλαίσια του EFQM “Levels of Excellence”. Είναι επίσης από το 2011, κάτοχος του bee bronze award του ΕΒΕΝ του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρησιακής Ηθικής.

Από το έτος ίδρυσης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., το 1979, έως σήμερα έχουν περάσει 40 ολόκληρα χρόνια με την εταιρεία να έχει κάνει σημαντικές εξελίξεις, με σημεία αναφοράς τα ακόλουθα:

– Το 1986 αποτέλεσε την κυρίαρχη εταιρεία στην Ελλάδα στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.
– Το 1989 ξεκίνησε τις εξαγωγικές της δραστηριότητες και πλέον εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες.
– Το 2005 δημιούργησε Τμήματα Σεμιναρίων στα Κεντρικά της και στο Υποκατάστημά της αντίστοιχα, προσφέροντας γνώσεις και τεχνογνωσία στους Έλληνες εγκαταστάτες και ηλεκτρολόγους από έμπειρα στελέχη της.
– Το 2014 διείσδυσε δυναμικά στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της ναυτιλίας καταφέρνοντας να ισχυροποιήσει την θέση της.
– Το 2018 ξεκίνησε τη νέα της επένδυση που αφορά κτηριακές εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, δίπλα στο υφιστάμενο κτίριο.

Στην διάρκεια των 40 ετών λειτουργίας της η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει διακριθεί με πολλά βραβεία για την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τον μεγάλο κύκλο εργασιών κ.ά. από φορείς, Συνδέσμους κ.ά. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. όλα αυτά τα χρόνια, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.), προβάλλει έντονα την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία, την ευαισθησία, τη συνείδηση και την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης, με στόχο την στήριξη της κοινωνίας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. δίνει μεγάλη έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την διάθεσή στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Τα προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, LLOYD’S, BSI, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU κ.ά. ενώ η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 140001.

Αποστολή και στόχος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., είναι η παραγωγή και προσφορά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών καθώς και η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της, τόσο στην ελληνική όσο στην διεθνή αγορά, με αποτελεσματικότητα, καινοτομία και υπευθυνότητα.

«40 χρόνια Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

 

Opening Hours

Monday

8:00 - 16:00

Tuesday

8:00 - 16:00

Wednesday

8:00 - 16:00

Thursday

8:00 - 16:00

Friday

8:00 - 16:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία