Η εταιρία SOFA CENTER ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ είναι μια σχεδιαστική και παραγωγική Βιοτεχνία Επίπλων που είναι βασισμένη σε 35 χρόνια τεχνογνωσίας στο έπιπλο και τη νέα δύναμη στην εξέλιξή του. Παράγει σε ευρεία κλίμακα καναπέδες, πολυθρόνες, σαλόνια, γωνιακές συνθέσεις, επενδυμένα κρεβάτια, ξενοδοχειακό έπιπλο, υπνοσύνολα, υποστρώματα και ειδικές κατασκευές. Η ποιότητα, η λειτουργικότητα και τα μοντέρνα σχέδια είναι κατάλληλα για οποιοιδήποτε χώρο.

Στο σύγχρονα εξοπλισμένο εργοστάσιό μας η κατασκευή των προϊόντων πραγματοποιείται με διεθνείς προδιαγραφές και την εγγύηση της πολύχρονης πείρας μας. Με τη συνεχή έρευνα των αναγκών στην αγορά, το τμήμα «design» της εταιρίας ανανεώνει τη γκάμα των σχεδίων της ώστε αυτά να συνεχίζουν να είναι επίκαιρα στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Η μεγάλη ανθεκτικότητα των υλικών (σκελετά από ξύλο οξιάς, μαξιλάρια latex, οικολογικό πούπουλο και comforel, μεγάλη ποικιλία σε ποδαράκια ξύλινα και μεταλλικά), σε συνδυασμό με την ποιότητα εργασίας και τις καλές τιμές, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες του χώρου σας.

Η εταιρία SOFA CENTER ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ είναι σε θέση να υλοποιήσει και τις δικές σας προτάσεις αποκλειστικά για εσάς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.epipla-sofacenter.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 881690 και στο email epiplo-zervakis@hotmail.com.

 

Opening Hours

Monday

9:00 - 17:00

Tuesday

9:00 - 17:00

Wednesday

9:00 - 17:00

Thursday

9:00 - 17:00

Friday

9:00 - 17:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Επικοινωνία